Kennismakingssessie als teambuilding

Paardencoaching is een prima manier van coaching voor bedrijven en teams. Tijdens een kennismakingssessie leer je je collega’s of de leden uit je team of vereniging op een andere manier kennen. Een dag(deel) weg de werkplek inruilen voor een sessie in de buitenlucht met de paarden vergroot het groepsgevoel. Het contact met de paarden zorgt voor een extra dimensie tijdens de teambuilding. Het is een ervaring die jou en de andere deelnemers nog lang bijblijft.

Doelen bereiken dankzij paardencoaching

Paarden leven van nature in een kudde. Observeren hoe paarden in interactie gaan met elkaar en functioneren is heel waardevol voor groepen die hun teamgeest willen verbeteren. De metaforen en vergelijkingen geven op een niet-bedreigende manier stof tot nadenken en activiteiten.

Doelgericht samenwerken en verbinding zijn essentieel voor een goed team. In een hecht team is iedereen complementair en dragen ieders sterkte bij tot succes. Zoals een kudde paarden in de natuur alleen overleeft als de paarden perfect op elkaar zijn ingespeeld, zo bereikt een organisatie haar doelstellingen alleen met een sterk en gedreven team.

Geef vaart aan je team. Kies voor coaching met paarden om jullie doelen als team beter of gemakkelijker te bereiken. Thema’s zoals empathie, samenwerking, open communicatie en leiderschap zijn mogelijk dankzij paardencoaching.

Zet de zintuigen en je teamleden weer op scherp tijdens een coaching met paarden.

Contacteer Rainbow Horses via
info@rainbowhorses.be