“Het was intens, heftig, puur

Dit is Katrien, samen met Mante.
Ze heeft een goede band met ons paard, vind je niet? Maar wat als ik je zou vertellen dat ze , tot een uur voordat deze foto is gemaakt, bang was van paarden?
Niet gewoon ‘niet op haar gemak’, maar echt doodsbang.

Katrien moest eerst een drempel over
Ze is niet de enige die zich wat onwennig voelt, bij een paardencoachsessie. Daarom begint elke eerste sessie met een kennismaking bij een kop koffie.
Zo ben je – net als Katrien – op je gemak. Je krijgt achtergrond over al onze paarden en wat we gaan doen. Geen geforceerde doelen stellen, gewoon zijn. En als je echt angst hebt voor paarden, dan krijg je een paard met een lief en meegaand karakter. Zoals Mante.

Paardencoaching is samen-werken
Katrien had nood aan troost, een luisterend oor, warmte. Dat heeft ze gekregen tijdens de sessie, vooral van Mante.

Doe zoals Katrien
en de andere mensen die naar Rainbow Horses zijn gekomen en verwelkom de innerlijke rust en inzichten die je nodig hebt.
Zet vandaag de eerste stap naar heling en helderheid.

Mail om uit te maken of paardencoaching ook voor jou effectief kan zijn. info@rainbowhorses.be

“Het was een mooie intense reis

Coaching met paarden is zoveel meer dan een coachingsessie. Dat getuigt Inès:

“Bij aankomst had ik eerst een verkennend gesprek met Linda. Aan de hand van enkele vragen zijn we dan aan de slag gegaan met Mante. In de sessie heb ik samen met Linda en de lieve Mante aan de hand van enkele voorwerpen mijn levensloop doorgenomen. Samen hebben we een mooie maar ook intense reis gemaakt door mijn verleden naar het heden.
Ik zou coaching met paarden bij Rainbow Horses iedereen aanbevelen omwille van het vertrouwen dat Linda en de paarden uitstralen. En omwille van de rust en de natuur. Er is alleen de stilte, de paarden en jezelf. Zeker voor herhaling vatbaar.”

“Ik wist niet waaraan ik me kon verwachten

Liesje heeft zowel een verblijf in De Schootsehoeve als coaching met paarden van Rainbow Horses gecombineerd. De combinatie is een aanrader, vindt ze.

“Via Pink Rebel volgde ik een herstelprogramma bij mijn burn-out. Linda en de paarden van De Schootsehoeve maakten daar een groot deel van uit. In de Schootsehoeve kwam ik thuis. Ik had een prachtige kamer die uitkijkt op een rauw Belgisch landschap waar je niet genoeg van krijgt. Wakker worden met het geluid van dieren: het is heel charmant.

Magisch
Behalve mijn verblijf was De Schootsehoeve ook de plaats waar ik paardentherapie mocht volgen. Ik wist eerlijk gezegd niet waaraan ik me mocht verwachten, maar het was magisch. Linda’s paarden zijn geen paarden zoals ik ze ken. Ze zijn een echte warme knuffel, een steun. Samen deden we oefeningen en dankzij deze dieren leerde ik mezelf beter kennen. Onwaarschijnlijk uniek.

Een echte mama
Linda is een van de warmste mensen die ik ooit heb ontmoet. Linda heeft zelf ‘haar story’ en dat maakt haar alleen maar toegankelijker. “Een mama voor haar cliënten”, zou ik bijna durven zeggen. Een warm deken in tijden van koude en verdriet.

Een aanrader
Logeren in de Schootsehoeve, ’s avonds een wandeling maken bij de paarden en overdag samen therapie volgen: het was prachtig. Dit vergeet ik nooit. Ik kan iedereen met de hand op het hart aanraden om Linda en haar paarden een kans te geven. Worth every penny and teardrop.”

Gun jezelf weer een kleurrijk leven.

Neem vrijblijvend contact op via
info@rainbowhorses.be